🔥🔥🔥Пожарогасител у дома никой не е застрахован от пожар вкъщи 🔥🔥🔥 

Пожарът е едно от бедствията, които не очакваме да се случи точно на нас. Задължени сме да имаме пожарогасител в автомобила си, но защитен ли е домът ни?

По-голяма част от средностатистическите българи работят предимно, за да покрият вноските по ипотечните си кредити и да осигурят жилище за себе си и за децата си, но остава въпросът как защитаваме това жилище, за което сме заделяли голяма част от доходите си в продължение на 20, дори 30 години?

Едно от основните неща, които правим, е да го застраховаме като в повечето случаи застраховката е задължително условие при отпускането на ипотечен кредит. Застраховката обаче не може да гарантира безопасност за нашето здраве и имущество.

Замисляли ли сте се колко много предимства би донесло наличието на пожарогасител вкъщи и колко незначителна инвестиция е това? Обзалагаме се, че не сте и причината за това е именно нагласата ни, че пожарите са рядкост и е малко вероятно да се случат точно на нас. За съжаление това не е така. По данни на НСИ за 2016 г. броят на пожарите в България е 2448, а според доклада на Международната противопожарна асоциация/CTIF/ за 2018 г., 35,5% от всички пожари възникват в сгради. Голяма част от тях се случват по независещи от нас причини като проблеми в електрическата мрежа и въпреки, че не можем да ги предвидим, можем да сме подготвени за тях.

Дори и да сме спокойни, че сме изключили котлона и ютията, няма как да знаем дали и съседите ни са направили същото….

Закупуването на пожарогасител за дома е най-малкото, което можем да направим, за да подсигурим нашия и живота на близките ни при аварийни ситуации. В следващите публикации ще ви запознаем и с ползите от други пожароизвестителни и пожарогасителни системи.

Ще ви дадем детайлна информация относно различните опции, начин на експлоатация и поддръжка.
Може да разгледате и страницата ни,
 където също ще намерите допълнителна информация относно различните видове пожарогасители, пожароизвестителните и пожарогасителни системи, които предлагаме.